ПУБЛІКАЦІЇ

Навіщо потрібна «Заявка на створення програмного продукту»!

ДоопрацюванняBAS, UA-Бюджет

Практично щодня надходять дзвінки від клієнтів з проханням зробити дрібні доопрацювання BAS, UA-Бюджет. Хтось хоче додати друковану форму, деяким потрібно додати додаткову ознаку в документ, а є бажаючі, яким необхідно розмежувати доступ співробітникам до даних в обліковій системі. Всі дзвонять і кажуть на словах, не намагаючись все оформити в письмовому вигляді і структурувати свою задачу. Коли починаєш просити оформити все в письмовому вигляді, в більшості випадків чую у відповідь: «Мені нема коли!», «Я не знаю як це написати!», «Невже незрозуміло що я хочу?»

.


Ось слухаючи такі заперечення, я в замовнику одразу бачу проблемного клієнта. Якщо замовник не може сформулювати своє завдання в письмовому вигляді з детальним описом своїх потреб, правил заповнення друкованих форм даними, не описує бажаний результат, значить після виконаних робіт, приблизно через місяці два, а то і пізніше від замовника можна чекати дзвінка з «Нічого не працює !!! ». На всі ваші заперечення і розповідь про те, що все зроблено як просив замовник, у відповідь чути «Я не так все говорив, ви мене не правильно зрозуміли ....»

Один з прикладів розширення типового функціоналу -> БЕЗШОВНА ІНТЕГРАЦІЯ BAS ERP З ФОРПОСТ.ACTIVEX

Для того щоб мінімізувати конфлікти з клієнтами, щоб було від чого відштовхуватися при розборі «польотів», щоб замовник сам розумів, що ж він насправді хоче, ми по дрібним роботам працюємо виключно за узгодженою «Заявка на створення програмного продукту». Спочатку замовник завжди чинить опір, він не хоче оформляти заявку і витрачати на це свій час, але 20% заявок відпадають самі собою, тому що при спробі сформулювати потреби і правила в письмовому вигляді, замовник розуміє, що його бажання не має рішення.
Про правила складання заявки і її вартості буде в наступних постах ...

P.S. Бережіть свої нерви і нерви клієнтів, оформляйте все в письмовому вигляді, навіть якщо це дрібні завдання!

Дізнайтесь більше - ГАЛУЗЕВІ ТА СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ПРОДУКТИ

Наше спеціалізоване рішення для зернопереробних підприємств -> GrainElevatorSoft

Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.