Лінійка BAS

BAS Громадське харчування

Ціни та тарифи
Замовити безкоштовну демоверсію
Пройти навчання

“BAS Громадське харчування”  вирішує завдання бухгалтерського і податкового обліку, включно з підготовкою обов’язкової (регламентованої) звітності на підприємствах харчування різних типів: ресторанів, барів, кафе, їдалень і невеликих виробничих цехів. Бухгалтерський і податковий облік ведеться відповідно до чинного законодавства України. 

“BAS Громадське харчування” створює персоналізовані робочі місця наступних працівників підприємства громадського харчування:

  • бухгалтерів з різних ділянок обліку;
  • бухгалтера-калькулятора;
  • технолога;
  • комірника.
“BAS Громадське харчування” – це зручно:
  • програма розроблена на основі «BAS Бухгалтерія»;
  • бухгалтерський і податковий облік ведеться з урахуванням особливостей підприємства громадського харчування
    облік ведеться одночасно по декількох організаціях в загальній інформаційній базі;
  • підтримуються різні системи оподаткування;
  • ведеться облік господарських операцій в іноземній валюті та умовних одиницях;
  • облік додаткових витрат;
  • облік товарно-матеріальних цінностей;
  • ведення необмеженого числа рецептур страв і напівфабрикатів;
  • дві схеми документообігу для виробництва продукції: пряма схема і зворотна схема (від реалізації);
  • все необхідне на «робочому столі»: довідники, журнали, документи і звіти.
“BAS Громадське харчування” – це функціонально:
Довідники:

  • структурований список страв, заготовок і продуктів
  • види номенклатури: блюдо, заготівля, матеріал, продукція, технологічний відхід
  • кожним видом номенклатури (товар, блюдо, матеріал) – свої рахунки обліку для списання на виробництво не тільки товарів з 28 рахунку, а й матеріалів з 201
  • сезонні коефіцієнти
  • ХЕХ
  • кілька «видів меню» з різною вартістю товарів і страв
Приготування і списання:

  • використання для страви декількох рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування
  • рецептури для приготування, оброблення, розукомплектації
  • схема «блюдо в страві»
  • список взаємозамінних продуктів (аналогів) для виробництва та калькуляцій
  • облік заготовок, облік виробничих витрат, сезонності
  • облік спецій
  • списання спецій для виключення похибки округлення 
Партійний облік:

  • облік товарів, матеріалів і готової продукції
  • оцінка МПЗ при їх вибутті різними способами для кожної організації
  • окремий облік товарів одного і того ж найменування, що надійшли в різний час і за різними цінами
Складський облік:

  • ведення кількісного обліку
  • ведення кількісно-сумового обліку
  • відстеження залишків продуктів або страв на вибраному складі
  • проведення інвентаризації на складі товарів, продуктів, страв
  • інвентаризація складу
Облік торгових операцій:

  • облік операцій надходження і реалізації товарів і послуг
  • облік на роздрібних складах з використанням рахунку 285 «Торгова націнка»
  • відображення повернень товарів від покупця і постачальнику
  • використання декількох типів цін: оптова, роздрібна, закупівельна тощо
  • автоматичне визначення ціни з розрахунок собівартості і націнки
  • інвентаризація на складі товарів, продуктів, страв
Бухгалтерський облік:

  • облік комісійної торгівлі
  • облік поворотної багатооборотної тари
  • банківські і касові операції
  • розрахунки з контрагентами
  • облік основних засобів, нематеріальних і малоцінних активів
  • облік основного і допоміжного виробництва
  • облік непрямих витрат
  • облік заробітної плати і кадровий облік
Звітність:

  • калькуляції за період
  • склад блюда
  • товарний звіт
  • аналіз випуску продукції
  • витрата продуктів
  • контрольний лист витрати продуктів
  • витрата спецій
  • забірний лист
  • відомість залишків
  • залишки і обороти товарів і страв
  • звіт про прибуток від реалізації
Уніфікована звітність:

  • калькуляційна картка
  • забірний лист
  • контрольний розрахунок спецій
  • вимога до комори
  • акт оброблення
  • акт опрацювання
  • технологічна карта
  • техніко-технологічна карта
  • відомість обліку залишків продуктів
  • контрольний розрахунок витрат продуктів
Особливості ліцензування

«BAS Громадське харчування» забезпечує роботу з конфігурацією на одному робочому місці в один момент часу.
Для розширення кількості робочих місць користувачам «BAS Громадське харчування» необхідно придбати потрібну кількість додаткових ліцензій на конфігурацію «BAS Громадське харчування».

BAS Громадське харчування
11 700,00
BAS Громадське харчування, клієнтська ліцензія на 1 робоче місце для України
2 580,00
BAS Громадське харчування, клієнтська ліцензія на 5 робочих місць для України
9 300,00
BAS Громадське харчування, клієнтська ліцензія на 10 робочих місць для України
15 500,00
ЦІНА
ЗАМОВИТИ ПРОГРАМУ:
BAS Громадське харчування
Потрібна консультація спеціаліста?
Зв'яжіться з нашим менеджером. Він докладно відповість на всі Ваші запитання.
Отримати консультацію
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.
// change key 6LeQbAkaAAAAAANip6CuCzTfppA9PIeYN9dWRZ-i
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.