ПУБЛІКАЦІЇ
Лекторій "Практика застосування основних податків"

Семінар з онлайн-трансляцією на тему "Практика застосування основних податків: ПДВ, податок на прибуток, ПДФО"

"Практика застосування основних податків: ПДВ, податок на прибуток, ПДФО"


Сергій Дробоття, редактор рубрики ІТС "ПДВ: правила оподаткування та обліку", податковий консультант у сфері оподаткування з досвідом роботи в ДПА України, детально зупиниться на податковій накладній та розрахунку коригування, розповість про реєстрацію в ЄРПН, а також надасть роз'яснення щодо нових електронних сервісів від ДФСУ та чи є в них користь для бухгалтера.

Анна Бикова, консультант з бухгалтерського обліку та оподаткування, автор численних аналітичних матеріалів та консультацій, розповість про подання фінансової звітності разом з декларацією з податку на прибуток, зупиниться на коригуванні фінансового результату, надасть роз'яснення щодо строків сплати податку на прибуток і зменшення суми податку до сплати.

Ірина Чухно, редактор ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу, продемонструє приклади складання розрахунків коригування відповідно до вимог ДФСУ в програмах для автоматизації бізнесу.

Тетяна Тимченко, редактор ІТС з методичної підтримки програм для автоматизації бізнесу, детально зупиниться на звітності з податку на прибуток, а саме на правилах складання та нюансах відображення різниць податкового обліку, продемонструє приклади розрахунку ПДФО та відображення даних у звітності.
Учасники семінару зможуть також ознайомитися з можливостями та новими сервісами ІТС, отримати професійні консультації щодо роботи програм автоматизації бізнесу, їх підтримки та супроводу.


Організатор: Всеукраїнська Спілка Автоматизаторів Бізнесу.
Інформаційна підтримка: ГО "Всеукраїнський бухгалтерський клуб".

 

Детальна програма

В програмі "Лекторію":

  • Адміністрування ПДВ: окремі питання
    • податкова накладна та розрахунок коригування
    • реєстрація в ЄРПН
    • нові електронні сервіси від ДФСУ: яка в них користь для бухгалтера
    • складні питання обліку ПДВ
  • Приклади складання розрахунків коригування відповідно до вимог ДФСУ в програмах для автоматизації бізнесу
  • Адміністрування податку на прибуток
    • подання фінансової звітності разом з декларацією з податку на прибуток
    • коригування фінансового результату
    • строки сплати податку на прибуток і зменшення суми податку до сплати
  • Звітність з податку на прибуток в програмах для автоматизації бізнесу: правила складання, нюанси відображення різниць податкового обліку
  • Адміністрування ПДФО
    • виплачуємо доходи фізичним особам - спочатку утримуємо ПДФО та ВЗ
  • Приклади розрахунку ПДФО та відображення даних у звітності в програмах для автоматизації бізнесу

 

Вартість перегляду ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ:

Безкоштовно для користувачів програм автоматизації бізнесу, у яких є діючий на дату проведення семінару договір ІТС ПРОФ (як платний, так і пільговий). Безкоштовна участь розповсюджується на одну людину від організації

150 грн. з ПДВ для звичайних учасників, в тому числі для користувачів, у яких є діючий договір ІТС ТЕХНО, та за другу і більше осіб від організації, у якої є діючий договір ІТС ПРОФ


Для перегляду онлайн-трансляції семінару "Семінар з онлайн-трансляцією на тему "Практика застосування основних податків: ПДВ, податок на прибуток, ПДФО" попередня реєстрація обов'язкова.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ПЕРЕГЛЯД ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ

Читайте Також
Дякуємо за звернення!
Ми звяжемось з Вами найближчим часом.